ВИДЕО КОЕ ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ: Кога забораваш дека си во автобус, но другите те потсетуваат!

0
817

Влегуваш во автобус и слушаш музика на слушалки, па се внесуваш и влегуваш во филмот на пејач, што забораваш дека тоа некому му пречи… Реакцијата на оваа девојка ќе ве насмее до солзи.

На културен начин, без ни еден збор да каже буквално ова значеше моментот… „Дозволими да ти ја покажам вратата”!

Погледнете го видеото

Коментирај