ВИДЕО: Како да импресионираш девојка со магионичарски трикови?

0
665

Магионичарот Јулиј Дејн е интернет сензација со над осум милиони Фејсбук следбеници. Многу од неговите шеги и социјални експерименти ги привлекуваат и главните медиуми во Британија, но предизвикуваат и големо внимание ширум целиот свет.

Во своето последно видео овој 23-годишен магионичар покажува како со магионичарски трикови можете да ги импресионирате девојќите кои случајно ќе ги сретнете на улица, односно во неговиот случај и на Ибица.

Погледнете зошто ова видео има над 16 милиони прегледи и над 85.000 споделувања само на Фејсбук.

Коментирај