ВИДЕО: Како да го удриш противникот 100 пати во една секунда

0
444

Мајсторот Кен ја презентира моќта на неговата боречка вештина Амери-До-Te со удирање на противникот од рекордни 100 пати во само една секунда.

Кен прво ја манифестира својата беспрекорна брзина, а потоа за да може подобро да се видат ударите во видеото е употребено супер бавно движење.

Повелете, погледајте го ова хумористично видео и насмејте се:

Коментирај