ВИДЕО: Јанко со наведната глава го напушти студиото – еве што му кажа гледачката

0
1228

„Јади Бурек“ која се емитува на Сител 3 важи за  една од најгледаните емисии во Макдедонија.

Во продолжение погледнете како една гледачка успеа да го збуни Јанко среде емисија..

Коментирај