(ВИДЕО) Ја удри возило на пешачки премин. Нејзината реакција?

0
684

Како пешаци, секогаш треба да бидеме свесни за семафорите и да го гледаме уличниот премин исклучиво на пешачкиот премин.

Сепак, понекогаш ова не е доволно, бидејќи има возачи кои не ги почитуваат сообраќајните правила. Затоа, во секоја ситуација, мораме да бидеме исклучително внимателни.

Погледајте:

Коментирај