ВИДЕО: „Ја излези Ѓурѓо“ ечи на протестот пред Собрание

Со пеење македонски песни, веејќи македонски знамиња и испраќајќи патриотски пораки, демонстрантите се однесуваат мирно. Во еден глас ја пејат „Ја излези Ѓурѓо“. Видео 2: