ВИДЕО: „Ја излези Ѓурѓо“ ечи на протестот пред Собрание

0
1842

Со пеење македонски песни, веејќи македонски знамиња и испраќајќи патриотски пораки, демонстрантите се однесуваат мирно.

Во еден глас ја пејат „Ја излези Ѓурѓо“.

Видео 2:

Коментирај