ВИДЕО: Хермелини со митралези низ Партизанска – Ќе пукаат ли на народот што ќе протестира?

Во престет на денешниот протест против уставните измени закажан за 18 часот пред Собранието на Република Македонија, низ булевар „Партизански одреди“ во Скопје е евидентирано движење на колона од оклопни возила на полицијата. Луѓето изненадени и гневни од глетката го коментираат следново: „Хермелини со митралези 12,7мм… неубава глетка, дури и за Авганистански ‘стандарци’“ („наспроти голорак народ? … Продолжи со читање ВИДЕО: Хермелини со митралези низ Партизанска – Ќе пукаат ли на народот што ќе протестира?