ВИДЕО: Хеликоптер вртел над чинарот и испопаѓале церади и шатори – Охриѓани преплашени

0
663

Хеликоптер неколку минути вртел над познатиот охридски чинар во старата чаршија. Од големата врева и ветерот што го создавал, граѓаните кои се шетале во тој дел од градот биле преплашени. Не знаеле за што станува збор и во еден момент мислеле дека леталото ќе се урне.

Беше предизвикана и помала материјална штета на локалните дукани и паднати церади и шатори.

„Хеликоптери идат, зајко иде“ – извика еден од граѓаните

Коментирај