(Видео)ГОЛЕМО ЧУДО АКО СМЕ ГО НЕМАЛЕ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ: Димитров ја смета Македонската, за нација со комплекси!

0
5270

– Значи, се работи за нација со комплекс која што мора да си ги бара назад 2.000 години корените. Александар Македонски ако го нема ние не знаеме кои сме. Срам ми е да ве слушам, изјави Никола Димитров, потписникот на Договорот од Преспа, од собраниската говорница.

Извор:infomax.mk

Коментирај