ВИДЕО: Го претепале на плажа во Грција бидејќи не сакал да го помести пешкирот!

0
215

Грк бил претепан на плажата Ахлада, во близина на Сарти, Ситонија или позната како втор крак, бидејќи не сакал да го помести пешкирот кој го ставил во близина на барот на плажата.

Како што пренесуваат медиумите, на Гркот му било кажано да се тргне бидејќи се работи за приватна плажа и доколку сака да седи да биде на страна, односно да не ги користи лежалките на плажата.

Гркот објави и видео на Фејсбук кое го споделија дел од администраторите на страните за одмор во Грција.

Коментирај