(ВИДЕО) Геоглифот кај Свети Николе во емисијата “Ancient Aliens” на History Channel

0
4626

На 25ти мај, во 5-та епизода од 13-тата сезона на “Ancient Aliens” на History Channel беше емитувано кратко информативно видео за големиот Канда Геоглиф во Овче Поле.

Погледнете:

Коментирај