ВИДЕО: Фудбалските способности на оваа риба ќе ве зачудат

0
426

Сопственикот на оваа риба сосема случајно го открил нејзиниот фудбалски талент кога во аквариумот паднало пластично топче.

Тогаш тој одлучил да постави гол спроти неа и да добие неверојатен резултат.

Коментирај