Видео: Фудбал во Австралија – кенгурот сака да биде голман!

0
338

Видео од еден фудбалски натпревар во Австралија стана апсолутен гит на интернет!

Имено, на натпреварот пристигна еден непоканет гостин, симатично кенгурче, кое сакаше да игра фудбал.

Извор: sportski.mk

Коментирај