ВИДЕО: Еве како изгледа опасната игра на децата со фрлање низ прозор

0
3783

Опасна игра кружи меѓу младите во Македонија. Станува збор за игра во која тинејџери фрлаат соученик од прозор, според која наводно настрада и девојчето од училиштето во Аеродром. За некои смеа и игра, за други ставање живот на коцка.

Според коментарите на социјалните мрежи, оваа игра е сѐ поактуелна меѓу младите.

Родителите исплашени за своите деца, на социјалните мрежи, прашуваат каде се наставниците во овој случај и како играва станала толку популарна.

Видеото на Фејсбук го објави Види Вака.

Коментирај