(ВИДЕО) Ешли Греам ја промовираше новата линија костими за капење

0
2660

Моделот Ешли Греам отсекогаш бил портпарол на позитивноста на телото за луѓе со било која големина. 30-годишната plus size прокламира дека убавината доаѓа во сите облици и големини.

Таа претходно била на насловната страница на Maxim, Elle, Vogue и Glamor, и моделирана за многу клиенти од висок профил, вклучувајќи ги и Bloomingdale, Nordstrom и Elomi Lingerie.

Таа е застапник за “полничките” жени насекаде, па дури и ја предизвика Викторија Сикрет да ги вклучи покрупните жени во своите кампањи. Сега, Греам, исто така создаде сопствената линија за долна облека за Canadian plus size. Ја промовира својата најнова колекција од Swimsuits For All.

Коментирај