ВИДЕО: Движете се како пингвин и никогаш нема да паднете на мраз

0
1005

Снегот е неизбежен во зимскиот период, но со него се јавуваат и проблеми кога треба да се оди некаде, особено доколку замрзне и од него настане лед.

Со помош на овој едноставен видео совет ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе паднете.

Коментирај