(ВИДЕО) Додека ги интервјуираше играчите доби бомба во глава!

1
1764

Бизнис лигата од година во година е се поинтересна, а случувањата во лигата редовно ги следат новинарите од спортската емисија „Полн Погодок“.

Сепак, дека новинарската работа не е лесна, доказ е и ова видео кое покажува како новинарот „настрада“ во моментот кога земаше интервју.

Извор: taratur.mk

1 Коментар

  1. […] Веројатно познато ви е видеото во кое новинарот при едно интрвју во Бизнис лигата во мал фудбал беше погоден со топка, доколку пак не сте биле во можност да го погледнете можете тука да го погледнете ОВДЕ. […]

Коментирај