ВИДЕО: ДНК го промовираше спотот за песната „Некој друг“

0
1193

Момците од аренби дуото ДНК, Панчо и Андреј по повод вчерашниот празник на виното и љубовта ги почестија своите фанови со нов видео запис за песната „Некој друг“.

„На овој убав ден ви го подаруваме нашето ново видео за песната ‘Некој друг’ од последниот албум ‘Уште еден ден’ . Голема благодарност до сите што учествуваа во реализацијата на спотот. Со љубов до сите вас”, велат Панчо и Андреј.

Текст:

Ти дадов се што имав од себе
ти дадов се што можев јас
а знам ти дека бараш повеќе
но извини толку можам јас
толку е од мене

од мене од мене
од мене од мене
од мене од мене
толку е од мене

Рефрен

и ако некој друг те сака повеќе
те пуштам слободно оди си од мене
и ако некој друг ти дава повеќе
те пуштам слободно оди си од мене
од мене од мене
од мене од мене

прерано јас можеби
се откажав од тебе
се каам секој ден
се молам јас во себе

но знам ти дадов се
што имав јас во себе
извини толку можам јас
толку е од мене

од мене од мене
од мене од мене
од мене од мене

Рефрен

и ако некој друг те сака повеќе
те пуштам слободно оди си од мене
и ако некој друг ти дава повеќе
те пуштам слободно оди си од мене
од мене од мене
од мене од мене
од мене од мене

Рефрен

и ако некој друг те сака повеќе
те пуштам слоободно оди си од мене
и ако некој друг ти дава повеќе
те пуштам слободно оди си од мене

Коментирај