ВИДЕО: Бугарскиот претседател поважен од човековиот живот – Полицијата ја држи брзата помош на раскрсница

0
1469

Повеќе сообраќајници десетина минути беа блокирани поради делегацијата на бугарскиот претседател, Румен Радев кој денеска беше во официјална посета на Република Македонија

Посетата на бугарскиот претседател Румен Радев го блокираше Скопје.

На фотографија и видеото кои се шират низ социјалните мрежи, може да се забележи како полицијата не пропушта амбулантно возило кое пренесува пациент, поради странската делегација.

Очигледно меѓународните односи и протоколи се поважни од човековиот живот.

Коментирај