ВИДЕО: Браво за првачето Омер Емрах – Оддржа лекција како се сака Македонија!

0
2246

Омер Емрах е прваче од Охрид, а ќе ви каже во неколку кратки реченици што за него претставува Македонија.

Омер имал задача да презентира некоја негова приказна, а тој ја избрал баш оваа, за малата и убава земја која се бори со векови, како што вели тој.

Мала лекција за тие кои не се чувствуваат како Македонци, а особено за политичарите, кои вакви приказни знаат да раскажуваат само за да можат со децении да живеат на грбот на народот. Ако треба да бираме меѓу нив и Омер, изборот е јасен.

Погледнете го видеото што го освои срцата на сите и стана вистински хит на социјалните мрежи:

Коментирај