ВИДЕО: 8 чудесни Coca Cola трикови што мора да ги погледнете

0
536

Сигурно сте слушнале за трикот со Кока-Кола и ментол бонбона, но постојат уште многу трикови со еден од најубавите газирани сокови во кои нема да верувате доколку не ги видите со свои очи.Погледнете што се може да се случи со едно шише од овој сок во следното видео:

Коментирај