(ВИДЕО) 45 земји од Европа во само 215 секунди

0
693

Група на ентузијасти во период од 9 и пол месеци пропатувале 45 земји од Европа.

Во видеото се претставени кањонот Матка заедно со пештерата Врело како и Охридкото езеро и Милениумскиот крст на Водно.

Коментирај