Вежби за бремени жени

0
1864

Ова видео ви го покажува најдобриот 10 минутен тренинг за време на бременоста! Без разлика на тоа во кое тромесечје сте, овие вежби за бремени жени ќе ви помогнат да бидете здрави во текот на целата ваша бременост. Погледнете го видеото:

Коментирај