Верниците го исплукаа Пимен: Северџанот што гласаше против сопствениот народ (2 ВИДЕА)

0
766

За време на одбележувањето на христијанскиот празник Богојавление Христиво – Водици во Женева – Швајцарија, верниците изразија незадоволство од ставовите на Отецот Пимен при промена на нашето Библијско име, Македонија.

Северџанот што гласаше против сопствениот народ, му велат тие.

Погледнете ги видеата:

Коментирај