ВЕЧЕРВА ОД 18ч. ПРОТЕСТ НА #БОЈКОТИРАМ: Документирајте инциденти „Хунтата има интерес од саботажа на протестот“

Вечерва во 18 часот во Скопје ќе се одржи голем протест против уставните измени согласно барањата на Грција. На протестот се очекува голема масовност пред сѐ од скопјани, но и на граѓани од другите градови на Македонија, посебно што постои и организиран превоз. Движењето #БОЈКОТИРАМ кое не е поврзано со политички партии и политичари денешниот … Продолжи со читање ВЕЧЕРВА ОД 18ч. ПРОТЕСТ НА #БОЈКОТИРАМ: Документирајте инциденти „Хунтата има интерес од саботажа на протестот“