Ве задева со „ова“ на себе: На момево вака му почна Нова Година (видео)

0
706

„Маслинка не чекаше“ за да се раслече уште на втори јануари. Која е, што е, како е – ич не прашувајте. Гледајте.

 Извор: Таратур

Коментирај