До вчера 100, од денес 150 денари паркинг во Градиште

0
552

Гостите кои до вчера плаќале една цена, денеска се видно изненадени што на Градиште мораа да платат поскап паркинг. Ако до вчера плаќале по 100 денари, денеска за истиот паркинг треба да платат 150 денари, пишува порталот „Скопје 1“, додавајќи дека потоа гостите мора сами да се снаоѓаат и да си најдат место, затоа што нема слободни паркинг места.

Дополнително, на некои охридски плажи за Илинден и продолжениот викенд кога има најголем број посетители се наплаќа влез, иако до пред само неколку дена се влегувало слободно, што е спротивно на законот.

Повеќе за тоа што се случува викендов во Охрид тука. 

Извор:Република.мк

Коментирај