Вашиот партнер избегнува бакнување за време на секс? Погледнете што значи тоа!

0
485

Експертот Марти Клеин неодамна реши да даде одговор на ова вечно прашање, а тој вели:

„Кога и да сакам да дознаам каква е сексуалната поврзаност на партнерот секогаш ги прашувам, дали се бакнуваат за време на сексот“.

Иако ова не значи дека треба одма да ја прекинете врската со вашиот партнер, во секој случај треба да внимавате повеќе бидејќи ова е знак за „забуна”.

„Ми се чини дека бакнувањето е најважно. И покрај тоа што многу ќе речат дека гениталниот секс е нешто најинтимно во врската, со разговорите кои ги правиме со луѓето дојдовме до заклучок дека најинтимен дел е бакнежот. Како на пример – луѓето понекогаш се сексаат со некој накого се лути или не им се допаѓа. Но може ли да замислите да се бакнувате со некој кој не го сакате? Не, ужас! Исто така и бакнувањето со некој на кого сте лути не е баш најдобра работа…” објаснува Клеин.

За крај, тој додаде „Па така кога сакам да проверам каква е поврзаноста на партнерите, секогаш ги прашувам дали се бакнуваат за време на секс, а ако ме прашате мене тоа е знак за узбуна!“

Извор: ЗадАголот

Коментирај