Ванковска: Жална Македонија со вакви „деца“, инфантилни карикатури

0
423

Професорката Билјана Ванковска преку социјалните мрежи го изрази своето разочерување за годинашната прослава по повод Илинден на Мечкин Камен.

Инстант-прославата заврши, а на ЗЗ му падна камен од срце. Само на споменикот му трепереа рацете, а каменот сепак не го испушти. Жална Македонија со вакви „деца”, инфантилни карикатури, порача Ванковска.

Извор:република.мк

Коментирај