Улови пирана и ја „понуди“ со челична жица – погледнете што направи рибата (Видео)

0
7115

Бразилски рибар улови примерок од озлогласената риба пирана, па реши да проба да види што ќе направи и како ќе реагира рибата ако челична жица биде принесена кон нејзините заби. Резултатот од „понудата“ на рибарот кон пираната погледнете го на видеото подолу.

Извор: taratur.mk

Коментирај