Убавината на светот во 2 минути од Google Earth

0
836

Ако сакате да патувате, но немате доволно време и пари, Google Earth е идеалното место за вас. Ви треба само компјутер и убав интернет, за да уживате во убавината на нашата планета. Графичкиот дизајнер Матео Архондис преку 3300 screenshot-ови, направил клип кој во себе ги вклопува најпознатите градови и локации во свето. Виртуелното патување започнува од најубавите градови во Италија, минува низ Лондон и завршува во Кјото, Јапонија.

Коментирај