Твит на неделата: Човештвото ќе стигне на Марс, а Заев шмиргла шахти за да ги усреќи соседите

0
237

2019 година. Човештвото ќе стигне на Марс, а Заев шмиргла шахти за да ги усреќи соседите, пишува на твитот на Гоце.

Извор:лидер.мк

Коментирај