Турчинка на „Кој сака да биде милионер“ искористи два џокери на прашањето „Каде се наоѓа Кинескиот Ѕид“? (ВИДЕО)

0
743

Су Ајхан 26 години на прашањето каде се наоѓа Кинескиот Ѕид, искористи два џокери во популарниот квиз „Кој сака да биде милионер“

Учесничка во познатото шоу, кое своевремено беше дел и од македонскиот етер, се прослави на едно од првите, лесни прашања.

На 26-годишната Су Ајхан и е поставено прашањето каде се наоѓа Кинескиот Ѕид, а понудените одговори биле: Кина, Индија, Јужна Кореа и Јапонија. Су не била сигурна па за помош искористила дури два џокери. Прво помош побара од публиката, која со 51% одговориле Кина. Но, на младата Турчинка не и проработила логиката, па искористила и повик на пријател, кого го послушала па го заклучила прашањето, со точен одговор.

Иако на ова прашање се извлече, таа милионот не го освои а падна веќе на следното прашање.

Извор: taratur.mk

Коментирај