Трипуновски: 70 вработени од МЗШВ и шумска полиција се незаконски прераспоредени!

0
200

Околу 70 вработени од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и од шумската полиција се незаконски прераспоредени на работни места во друг град, на дистанца поглолема од 50 киломентри од нивното живеалиште, открива во интервју за „Лидер“, Цветан Трипуновски од извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

Погледнете го целото интервју со Трипуновски.

Извор: лидер.мк

Коментирај