Три нови дестинации од скопскиот аеродром – Малта, Рим и Ваксјо

0
575

Малта, Рим и Ваксјо, Швајцарија се трите нови дестинации кон кои ќе се воспостави директна авионска линија од скопскиот аеродром.

ТАВ Македонија и авиокомпанијата „Виз ер“ денеска ќе го означи отпочнувањето со летовите на овие три нови авиолинии.

„Виз ер“ го почна првиот лет од Македонија во јуни 2011 година и нуди 29 линии до 13 земји.

Коментирај