ВИДЕО: „ТРИ НЕВЕСТИ ЧОЧЕК ИГРАЛЕ“ ПРЕД ЗАЕВ – Блех-музика на сечењето лента на новиот автопат

0
7311

Не само во тунелот, туку чочек перформанс имало и пред очите на премиерот Зоран Заев и делегацијата на ЕУ пред свеченото сечење на лентата на новиот автопат Демир Капија – Смоквица.

Заев уживал додека „невестите“ играа оро и ги задоволуваа аудио-визуелните рецептори на „шефот“.

Коментар на: Аминта (23 Април 2018)

„Значи, играњето оро е единственото нешто што З.З. и СДС го направија од почетокот до крајот на иградбата на автопатот. Единствено, успат му го сменија името“.


Извор: Инфомакс.мк

Коментирај