Требаше да пакуваме куфери од овде уште кога Тито почна да го боли ногата

0
1290

Оф нет објави фотографија со наслов Требаше да пакуваме куфери од овде уште кога Тито почна да го боли ногата. Оваа фотографија кажува се!

Извор:Република

Коментирај