Трамп, Путин и плавуша

0
706

Трамп, Путин и плавуша разговараат.
Путун рекол:
– Ние бевме први во вселената!
Трамп рекол:
– Ние бевме први на месечината!
Плавушата се јавила:
– Ние ќе бидеме први на сонцето!
Трамп и Путин се насмеале и рекле:
– Не може да се слета на сонцето, ќе изгорите!
Тогаш плавушата одговорила:
– Ние не сме глупави, ќе одиме ноќе

Коментирај