ТОШЕ ПРОЕСКИ Е УБИЕН: Екс шпион изнесува докази и неверојтни тврдења во емисија на Ефтов (ВИДЕО)

0
3038

Некогашниот шпион и еден од обвинетите за организирање на атентатот на Слободан Милошевиќ, Југослав Петрушиќ во емисијата „Во центар“ на Васко Ефтов ги изнесе своите аргументи и тврди дека смртта на Тоше Проески не бил несреќен случај.

Брзината со која се движел џипот, и неговата половина која удрила во камионот не можела сериозно да го повреди возачот и сопатникот кој седел зад него. Не постои ни теоретска можност силата која делувала внатре при ударот од страна во камионот, бидејќи џипот е робусно возило, има многу јака каросерија, многу е силно и при удар и растурање на тој дел, на другиот дел каде се наоѓале овие луѓе, би имале такви повреди, видливи по телото да мроале да завршат во болница. Воздушните перничиња би морало да се отворат, повредите кои би ги имале по телото морале да ги лечат ако ништо друго, барем 2-3 недели да лежат. Силата е толкава што тие не можеле да излезат неповредени.

Коментирај