Тортевски: Ова е целосно партизирана држава, штом Премиерот одлучува кој е законски вработен

0
393

Статус на адвокатот Александар Тортевски:

“Триесет години се борам за еднаквост на граѓаните во сите сфери што е основна претпоставка за правна држава.

Епилогот на крајот е што постигнавме премиерот треба да одлучи дали некој законски се вработил и дали треба да остане на работа.

CA3AA4C1-2F88-402D-82E0-DFE5F50AB818-590x700

Извор: курир.мк

Коментирај