ТОП 10: Најдобрите реклами прикажани на Супер Боул 2017 (ВИДЕО)

0
787

Рекламите кои беа прикажувани на овогодинешниот Супер Боул ни прокажуваат колку може да бидат креативни луѓето во 30 до 60 секунди. Оваа година, во многу наврати беше презентирана вистинската моќ во рекламирањето.

Експертите за маркетинг знаат дека добриот маркетинг игра клучна улога во секоја компанија и токму затоа, иако за наши услови е незамисливо, сепак не треба да не чуди дека огласувачите воделе вистинска битка за рекламите за кои се плаќаа 5 милиони долари за 30 секунди (166.000 долари за 1 секунда емитување)

Се разбира, секој огласувач се надева дека рекламата ќе биде забележана и за неа ќе се зборува и после прикажувањето на најгледаниот американски спортски настан.

Некои од нив навистина успејаа во својата замисла, па поради својата оригиналност влегоа во изборот на топ 10 најдобри реклами прикажани на Супер Боул. Некои ќе ве насмеат, некои ќе ве вчудоневидат, но сите ќе ви останат во сеќавање. Погледнете го изборот.

Коментирај