ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ ЗА КРСТО МУКОСКИ И САШО ВАСИЛЕВСКИ

0
687

Членот на извршниот комитет и актер Тони Михајловски, на својот ФБ профил:

Крсто Муковски и Сашо Василевски ги отворија вратите затоа што немаа тестиси да ја завршат работата која беше нивна должност, а тоа е да го спречат нелегитимното бирање на Џафери. Па го наместија чесниот македонски народ да влезе и да биде осуден како крвожеден.

И сега тие двајца кукавици со целофански срца, помали од кокошкини, ќе се извлечат и ќе лапаат тендери до крајот на своите бедни животи.

Мизерија од луѓе.

Заради нив, и отпадниците кои се договорија, утре би излегол на избори. Само, и само да им престане мандатот како пратеници во Парламентот.

Коментирај