Тони Михајловски: Го спуштивме сидрото, и одиме напред. Одиме?

0
548

Тони Михајловски на својот фејсбук профил напиша:
Поточна дефиниција никој не можеше да извади. Го спуштивме сидрото, и одиме напред. Одиме? Пи*име.

Извор:Република

Коментирај