Тип на денот: Светско првенство во фудбал

0
801

Денеска е втор ден од Светското првенство во фудбал кое се одржува во Русија.

14.00 часот    Група A

Египет – Уругвај  тип 2

17.00 часот   Група B

Мароко – Иран  тип 2

20.00 часот   Група B

Португалија – Шпанија   тип ГГ3+

Коментирај