Тип на денот: Светско првенство во фудбал (23.06.2018)

0
713

Ова се нашите предлози за денешните натпревари:

14.00 часот    група G

Белгија  – Тунис                тип 1&3+

17.00 часот    група F

Ј.Кореа  – Мексико            тип 2

20.00 часот    група F

Германија – Шведска         тип 1

Коментирај