Тип на денот: Светско првенство во фудбал (21.06.2018)

0
741

Ова се нашите предлози за денешните натпревари:

14.00 часот    група C

Данска  – Австралија           тип 2

17.00 часот    група C

Франција  – Перу                тип 3+

20.00 часот    група D

Аргентина – Хрватска          тип 1

Коментирај