Тип на денот: Светско првенство во фудбал (19.06.2018)

0
772

Ова се нашите предлози за денешните натпревари:

14.00 часот    група H

Колумбија – Јапонија      тип 1

17.00 часот    група H

Полска – Сенегал          тип 2

20.00 часот    група A

Русија – Египет              тип 0-2

Коментирај