Тип на денот: Светско првенство во фудбал (17.06.2018)

0
1092

Денеска на програмата на Светското првенство во Русија се три натпревари од првото коло во групите E и F. Ова се нашите предлози за денешните натпревари:

14.00 часот    група E

Костарика – Србија               тип 2

17.00 часот    група F

Германија – Мексико             тип 1&3+

20.00 часот    група E

Бразил – Швајцарија             тип 3+

Коментирај