Тип на денот: Светско првенство во фудбал (16.06.2018)

0
925

Денеска на програмата на Светското првенство во Русија се натпреварите од првото коло во групите C и D. Ова се нашите предлози за денешните натпревари:

12.00 часот    група С

Франција – Австралија          тип 1&3+

15.00 часот    група D

Аргентина – Исланд              тип 1-1

18.00 часот    група С

Перу – Данска                       тип 2

21.00 часот    група D

Хрватска – Нигерија              тип 1

Коментирај